Thursday, 13 June 2013

Cry Me A River

Sudah menjadi acara setiap semester. Budak-budak laki semua mesti akan mandi sungai yang terdekat kat KL ni. Ye la KL panas. Kena la sekali-sekala mandi sungai dan menikmati keindahan alam sikit. (kitorang enviromental-friendly tau). Maka, bermula semester lepas kitorang pergi Sg. Gabai. Perjalanan lebih kurang 30 minit dari UM. Kitorang jenis tak kisah. Beli roti makan ngan roti sebuku. Kongsi-kongsi jer. sho shueet.. Takkan nk hadap buku memanjang kan. (hadap buku ke?).. So kitorang mandi and berjimba! Semester ni kitorang pergi Sg. Sendat pulak. Yang penting kena ada waterfall, baru best sliding. Kalau berendam dalam besen pon boleh. Yeah!

Kena bayar seorang seringgit and extra charges for camera

Aku kot snap

Cover kot, tgh sliding (pakai spec lagi). Oops!

Bahagia


Aksi dramatik tak nak lepaskan Shah

Yang ini gambar Sg. Sendat pulak (nama dia sentap dengar).

Nak buat mcmna. Kitorang memang model.

Nak pergi atas susah sikit. Untuk yang ada anak-anak kecil tak digalakkan

Sian abg cameraman ni. Ada la satu gmbar dia.

Besar sikit gambar: Aksi terbaik. Tinggi kot!

Menapak naik balik untuk terjun air terjun balik.
Next time tak tahu sungai mana nak pergi lagi..


Kbye.

2 comments:

  1. cis.. pergi x ajak..:p

    ReplyDelete
  2. Siapakah? Sila tulis nama anda :P

    ReplyDelete